Lean Constructie Advies Woningbouw

Snel, Flexibel, Betrouwbaar en Voordelig 

Uw voordeel

Door gebruik te maken van VeriCon One heeft u

  • Altijd een vaste scherpe prijs per woning
  • Altijd een constante hoge kwaliteit
  • Onbeperkt de mogelijkheid om te wijzigen zónder extra kosten. Zelfs als u een alternatief bouwsysteem kiest of last minute wijzigingen aan wil brengen.
  • Altijd conform alle wettelijk eisen
  • Ook mogelijk in combinatie met constructie advisering en engineering voor plandelen die niet binnen de VeriCon One woningtypes vallen. Bijvoorbeeld een plan waarin grondgebonden woningen gecombineerd worden met appartementengebouwen.

Vraag vrijblijvend een OFFERTE aan en profiteer ook van de voordelen van VeriCon One. Wilt u meer weten bel of mail dan via CONTACT.


Uitbreidingsmogelijkheid

VeriCon One is constructieadvisering en engineering voor grondgebonden woningbouw. Bij HOE WERKT HET leest u voor welke bouwsystemen en woningtypologieen VeriCon One is ingericht. In de toekomst zullen wij VeriCon One steeds verder uitbreiden met types en bouwsystemen. Als u hierover wensen of ideeën heeft bel of mail ons via CONTACT.

VeriCon is deskundig en ervaren in engineering voor diverse leveranciers gekoppeld aan hun ERP en productie. Dat maakt ontwerpen en produceren vanuit één model mogelijk. Zou het voor u interessant zijn de dienstverlening VeriCon One uitgebreid te zien met bijvoorbeeld de engineering van een prefab fundering, systeemvloeren begane grond, een prefab beton casco, systeemvloeren verdieping of meer ? Dan horen wij dit graag van u. Laat het ons weten via het CONTACT formulier.

Via deze website houden we u steeds op de hoogte van de uitgebreide mogelijkheden van VeriCon One.