Lean Constructie Advies Woningbouw

Snel, Flexibel, Betrouwbaar en Voordelig 

Hoe werkt het

Voor U

VeriCon One is er speciaal voor grondgebonden woningbouw. Bent U aannemer, ontwikkelaar of architect en ontwerpt, ontwikkelt of realiseert u projectmatig grondgebonden woningen dan is VeriCon One er voor U !  

Werkwijze

Uw planopzet, uw keuze voor een bouwsysteem, uw woningtype of uw woningontwerp vormen het vetrekpunt voor VeriCon One. En daarnaast een funderingsadvies op basis van voldoende sonderingen.

De output van VeriCon One omvat berekeningsrapporten en plattegronden ten behoeve van uw bouwaanvraag. VeriCon One levert ook de werktekening van het palenplan en de fundering. Daarnaast is er voor uw werkwijze in BIM altijd een IFC model beschikbaar. Natuurlijk voldoet alles aan de normen en indieningsvereisten.

Wijzigen

En wijzigen kan altijd. Wilt u als kopersopties uitbouwen achteraf toevoegen ? Wilt u bij nader inzien een ander bouwsysteem ? Of wilt u zelfs een beukmaat wijzigen ? Allemaal geen probleem met VeriCon One.

Uw Plan

Welke planvormen

De planvorm is vrij. In VeriCon One kunnen vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen worden uitgewerkt. In de rij zijn onbeperkt aantal typen in de rij mogelijk. Ook kunnen onbeperkt de woningen naar voren of achter geschoven zijn in de rij.

Welke woningtypes

VeriCon One werkt met een voor een belangrijk deel geautomatiseerd engineeringsysteem van eigen hand. Daardoor kunnen we snel werken en flexibel zijn bij wijzigingen. En onze output heeft daardoor ook altijd dezelfde hoogwaardige kwaliteit. VeriCon One werkt met de volgende woningtypologieen.


Welke bouwsystemen

De bouwsystemen die in VeriCon One beschikbaar zijn

Fundering

:

paalfundering met in het werk gestort balkrooster. Optioneel met een prefab beton balken fundering

Begane grondvloer

:

systeemvloer naar keuze

Dragende wanden

:

kalkzandsteen of prefab beton casco

Gevelsluiting

:

kalkzandsteen, houtskeletbouw of prefab beton casco.

Stabiliteitswand

:

indien nodig (houtskeletbouw gevelsluiting) stabiliteitswand in kalkzandsteen of prefab beton

Verdiepingsvloeren

:

systeemvloer naar keuze

Kap

:

systeemkap naar keuze, bijvoorbeeld scharnierkap.